sobota 12. septembra 2015

TOP SLUŽOBKA... alebo keď ťa práca baví!!!



Ahojte! Sama neverím, že som sa opäť dokopala k prispievaniu. Priznám sa, že cez leto som na to veľmi ani nepomyslela, nieže by som nemala čas (práve naopak), ale akosi som nemala inšpiráciu či motiváciu. Posledné dni sa to konečne zmenilo, a tak sa opäť vraciam k tomu, čo ma baví a napĺňa.

Všetci, ktorí ma sledujete na Instagrame ste už mohli postrehnúť, že posledné týždne sa pravidelne zdržiavam v Prahe. Milujem toto mesto. Vždy do tak bolo a vždy aj bude, preto sa pri každej možnej príležitosti rada do Prahy vraciam. V poslednej dobe hlavne kvôli pracovným povinnostiam, pre ktoré tam už o týždeň cestujem opäť (juchúúúú)...:) A opäť na fashion week.
Tento je síce možno menej komerčnejší, ale teším sa naň viac ako na Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Unique Fashion Week (oficiálny názov), ktorého spoluorganizátorkou je aj modelka Petra Nemcová, má skôr charitatívny účel, no samozrejme nebudú chýbať rôzne prehliadky slovenských aj domácich dizajnérov. O všetkom vám určite neskôr napíšem.

No vrátim sa spätne k MBPFW, ktorý sa tentokrát konal po celý týždeň. I keď samotné prehliadky boli len cez víkend, počas iných dní sa konali rôzne sprievodné akcie, ktoré ma bavili viac. Otvorenie butiku Tory Burch na Parížskej, či špeciálny event GANT-u patrili jednoznačne medzi TOP akcie mojej služobky. No a nemôžem zabudnúť na finále Elite Model Look, ktoré sa konalo v dych berúcich priestoroch španielskej sály pražského hradu. Fotky síce nie sú kvalitné, ale do budúcna sa určite polepším a na ďalšiu služobku už balím aj foťák, aby som vám mohla všetko zdokumentovať.
Takže dúfam, že mi (ne)kvalitu fotodokumentácie tentokrát odpustíte. :)


MILOVANÁ PRAHA





DYNAMICKÉ DUO RADKA&RADKA

ŠPANIELSKA SÁLA

DARČEKYYYYY :) KTO BY ICH NEMILOVAL?!?

ZRKADLOVKY MUSIA BYŤ....




NA PARÍŽSKEJ NÁJDETE AJ NOVOOTVORENÝ BUTIK DIZAJNÉRKY TORY BURCH



MIESTO KONANIA MBPFW BOLA AJ TENTOKRÁT BUDOVA BÝVALEJ ŽIVNOSTENSKEJ... ZIBA



1 komentár:

Obľúbené príspevky