streda 25. marca 2015

Wednesday Inspo: Gigi Hadid


Ahojte! Dnes vám dám už pokoj s fashion weekom, sľubujem :)  Namiesto toho som sa rozhodla predstaviť vám štýl modelky a IT Girl, ktorú by som mohla označiť ako múzu a vzhľadom na dnešný deň aj za WCW (women crush wednesday). Modelka Gigi Hadid patrí medzi tie, od ktorých sa rada inšpirujem. Milujem jej štýl, pretože je presne ako ten môj. Jednoduchý, nesilený a nepremotivovaný. Osobne nefandím štýlu "dám si na seba hocičo, hlavne, že je to značkové alebo že budem svietiť ako semafor" ... Myslím, že je prirodzené, ak nás niekto inšpiruje a rozhodne by som to nebrala ako kopírovanie alebo odkukávanie.
Kto je Gigi a odkiaľ sa vzala vám nebudem rozpisovať. Pre tento článok to nie je dôležité a koho to zaujíma, si ju môže vygoogliť. 

Gigi má skvelý cit pre módu a patrí medzi najlepšie oblečené osobnosti. Či už ide o street style looky alebo tie z červeného koberca. Skinny Jeans, kožená bunda, mokasíny a okuliare sú základnými kúskami, bez ktorých by ste sa do ulíc nemali ani vybrať. Samozrejme, nemusíte nosiť len tie, či všetky naraz. Nezabúdajte na zlaté pravidlo "menej je viac" a jednoduché kúsky kombinujte vždy s jedným výrazným - štýlovými lenonkami, červeným kabátom či overalmi, ktoré sú tento rok naozaj v kurze!
Verím, že si Gigi zamilujete a stane sa inšpiráciou aj pre vás. Na ukážku pridávam zopár fotiek a aj vybraných kúskov, ktoré tvoria základ takmer každého jej looku.

PS: Ešte stále prebieha súťaž BLOGER ROKA 2014! Hlasovať môžete tu => http://www.blogerroka.sk/factor-r/

 STREET STYLE



 RED CARPET&EVENTS




MUST HAVE ...


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky