štvrtok 16. júla 2015

Beauty Tip: Štetce na líčenie




Ahojte! Je mi ľúto, že som dlho nepublikovala, ale potrebovala som len chvíľu pauzu na načerpanie novej inšpirácie. A tá sa konečne dostavila, takže poďme na to..:) 

V dnešnom príspevku vám chcem predstaviť sadu štetcov na líčenie nemeckej značky Zoeva. Neviem, či ste o tejto značke vôbec počuli, ale odporúčam ju všetkými desiatimi. Dostala som sa k nej pri práci a hneď som si ich výrobky zamilovala.
Táto sada bola darčekom, ktorý som vážne nečakala, a to viac ma potešil. Obsahuje 8 štetcov vyrobených čisto z prírodných materiálov a je vegánska. Osobne si na takéto veci nepotrpím, ale keď ponúkajú... Používam ich už vyše troch mesiacov a rozhodne nedám na ne dopustiť. Neviem si predstaviť, že by som prešla opäť na "ručné" nanášanie make-upu. Priznávam však, že všetky štetce naraz ani nepoužívam, líčenie u mňa netrvá dlhšie ako tri minúty... Nieže by som to nepotrebovala, ale nebaví ma to.. :)


Ak by som vám ale mohla odporučiť tri základné - bol by to určite make-upový, na líčka a skosený na tiene. Najmä posledný je vážne topka, hlavne ak si rady nanášate linky tieňmi. Verte, že ak to vyskúšate týmto štetcom, inak to už nebude robiť.

Takže ak hľadáte nový prírastok do svojej kozmetickej taštičky, navštívte stránku www.zoeva.sk. Je z čoho vyberať.



1 komentár:

  1. a bit disappointed with them coz they were supposed to deliver me a set last december, never received them, and they even told me they sent it twice. so sad. i am so loving your set though...
    kisses from dubai ♥
    www.mahryska.com

    OdpovedaťOdstrániť

Obľúbené príspevky